Hvem?
Eventyrer af sind – uddannet biolog.
Amatørfotograf, inkarneret friluftsmenneske, ualmindeligt madglad.
Hvorfor?
Man kan efterhånden ikke spise et stykke franskbrød med marmelade, uden at det sidestilles med at sætte en pistol for panden.
For mange unge mennesker er det nærmest en eksotisk forestilling, at skulle lave en pandefuld frikadeller helt fra bunden. For da slet ikke at tale om at bage et brød, sylte et glas rødbeder, samle mad i en skov eller lave mad over bål.
Samtidig følger vi glædeligt de nyeste trends indenfor komplicerede kure, der helst skal hedde noget med tal eller have en smart forkortelse. Vi arbejder fra tidlig morgen til sen aften, for at få råd til gevinsten i den anden ende: den nyeste iPhone og endnu et månedsforbrug af verdens dyreste caffe latte.
Denne blog er et modsvar til netop det!
Den handler om eventyr – både de små, der kan foregå hjemme i køkkenet eller i haven. Og de lidt større, der foregår i naturen eller i en fremmed by, måske endda i et fremmed land.
Drop de præformede hakkebøffer fra supermarkedet og form dine egne – og steg dem så over bål ved stranden!